Nyt musicalnetværk inviterer til start-event 31/8

Det nystartede netværk for den professionelle musicalbranche inviterer alle til at være med til at dele viden og udvikle branchen. Det kunstneriske netværk og fællesskab mødes første gang lørdag d. 31. august 2019 i København.

Ideen bag netværket er ifølge initiativtagerne ”at skabe et fællesskab, som skal samle hele den professionelle musicalbranche i Danmark – både folk bag, på og foran scenen – og en gang om året afholde et seminar.”

1. netværksmøde 31/8
Lørdag den 31. august er alle interesserede inviteret til at drøfte mulighederne i et sådan samarbejde og fælleskab. Find info og tilmelding på MTC Nordic

Netværket er frivilligt og gratis, og har til formål at samle alle professionelle aktører indenfor musicalbranchen, dvs. alt fra sceneteknikere, lyd og lys-folk, scenografer, til skuespilere, sangere, musicalperformere, dansere, instruktører, koreografer, producenter og komponister.

Netværket MTC Nordic har fokus på:

Vidensdeling og refleksion for at stimulere branchen, og motivere til nye samarbejder og bæredygtighed i branchen.

At inspirere til konstruktiv dialog om aktuelle forhold i branchen.

En “networking-del”, hvor man har mulighed for at finde sammen om ideer og projekter – og ud af det, kan der opstå flere events henover året, i form af workshops/foredrag/etc. – alt sammen med henblik på at styrke branchen.

Bag MTC Nordic er Two Dæne, et selskab for musicaliværksætteri, drevet af Søren Scheibye, Martin Palme Skriver og Mikal Korsgaard Larsen.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS