Nyt tilbud i DAF: få din royaltyafregning tjekket

Royaltystatements kan ofte være både svære at læse og kedelige at beskæftige sig med. Men det kan være en god investering at se nærmere på, om du får den afregning du skal, eller om du har penge til gode. Også selvom du forventer at alt er i skønneste orden.

Få dine udbetalinger tjekket
Nu kan du gennem DAF få en specialist i royalties til at se nærmere på udbetalingerne fra dit pladeselskab eller andre samarbejdspartnere. Tilbuddet er gratis og alle DAF-medlemmer kan søge om at få royaltystatements gennemgået af forbundets eksterne konsulent, Mickey Lund, der har speciale i royaltyopgørelser. 

Hvad indebærer en gennemgang af dine statements?
Økonomisk gennemgang af din kontrakt / kontrakter
Overordnet gennemgang/analyse af seneste modtagne royaltyafregning, herunder
- afregnede produkter (singler, album, kompilations, synk. m.m
- afregnede konfigurationer (fysisk salg, download, mobil, streaming)
- afregnede produktandele
- anvendte satser for såvel royalty og fradrag
- afregnede lande

DAF hjælper hvis udbetalingerne er forkerte
Når afregningerne er undersøgt, bliver resultatet gennemgået sammen med dig, og hvis der er fejl i dine udbetalinger, kan DAF hjælpe dig med at få den korrekte udbetaling. 

Læs mere Sådan søger du et gratis royaltytjek

Tjek dine royalties ligesom en lønseddel
At få tjekket sine statements behøver ikke at betyde, at du ikke stoler på dit selskab. Men det giver god mening at følge med i udbetalingerne, ligesom mange også tjekker deres lønseddel. Der kan ske fejl overalt hvor der laves tekniske udregninger. Måske fordi det er lang tid siden at aftalen blev indgået , eller fordi pladekontrakten har skifter hånd fra ét selskab til et andet, hvor teknologi eller systemer har ændret sig. DAF og musikselskabernes organisation, IFPI, er enige om, at afregninger skal være transparente og korrekte.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS