Salg af ALKA giver ikke ændringer for kunderne

Alkas indboforsikring er kåret som

Efter en del spekulationer blev salget af Alka til forsikringsselskabet Tryg offentliggjort den 4. december.
Alka fortsætter som et selvstændigt brand hos Tryg og kunderne vil de første år ikke opleve ændringer i priser eller vilkår.
 
Fortsat rabat til DAF-medlemmer
En stor del af Alkas kunder er medlemmer af faglige organisationer, heriblandt også Dansk Artist Forbund. Selvom Alka fremover har nye ejere, fortsætter de nuværende rabatordninger for medlemmerne. Der er stadig 10 % medlemsrabat på individuelle forsikringer, ligesom den særlige Forbunds Indboforsikring videreføres.

Ingen prisændringer i nærmeste fremtid
Det er en del af aftalen med Tryg, at salget ikke får indflydelse på Alka-kundernes forsikringsforhold i den nærmeste fremtid.
”Tryg ønsker at fortsætte Alka’s forretningsmodel med at tilbyde konkurrencedygtige priser til forbundsmedlemmerne. Vi har i forbindelse med  salget fået sikkerhed for, at præmien på vores medlemmers nuværende forsikringer en årrække ikke stiger mere end pris - og skadeudviklingen eller individuelle forhold tilsiger,” siger Kim Simonsen, formand for Alkas bestyrelse.

Samarbejde og kontant bonus
Alka’s nye ejer, Tryg samarbejder allerede med flere fagforbund og tilbyder en ekstra fordel til Alkas kunder, nemlig Tryg kontante bonus, der udbetales årligt på baggrund af kundernes indbetalinger.
Tryg har erfaring med at tilbyde attraktive forsikringsordninger til faglige organisationer, og vi kender værdien af samarbejdet og til de forpligtigelser, vi påtager os over for forbundsmedlemmerne. Derudover glæder vi os over, at vi kan tilbyde alle Alka’s kunder en årlig kontant bonus, der hidtil har svaret til 8 pct. af kundernes præmieindbetalinger,” siger Morten Hübbe, CEO i Tryg .

Læs mere om bonus til Trygs kunder

Vil du vide mere?
Hvis du har forsikringer hos Alka, kan du får svar på dine spørgsmål hos Alka på tlf. 70 12 14 16

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS