Tak for den dejligste sommerfest!

Det hele spillede, da mere end 300 gæster i går mødtes til artisternes solrige sommerfest. Tak til alle de kollegaer og samarbejdspartnere, der lagde vejen forbi Den Brune Kødby og gjorde dagen til noget helt særligt.

Festens særlige surprise, den nye pris, Artisternes Påskønnelse, fik en flot og positiv modtagelse.
Prisen hædrer nogle af de artister og musikere, som har gjort en forskel for fællesskabet og har styrket branchen. Det var også en stor fornøjelse at hædre DAFs tidligere forperson med et velfortjent æresmedlemskab.

En ekstraordinær stor tak skal også lyde til alle festens optrædende musikere og artister. Sommerfesten blev åbnet med manér af jazzensemblet Dinoband bestående af Jakob Dinesen, Aske Jacoby, Rune Olesen og Bastian Sjelberg, mens klovn og tryller Tali Piontek underholdt de mindste gæster. Jazz og klovneri blev erstattet af intens akrobatik med Alfred Hall Kriegbaum og Sónia Matos, og senere på aftenen slog dragqueen Mizz Privileze benene væk under publikum. Festen blev fuldendt med en trefoldig koncert, hvor musikerne Jacob Bellens, Carl Knast og Svea S spillede både sammen og hver for sig.

Billederne er taget af Rita Blue.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS