Talentmiljø: Nyt cirkuspædagogisk kursus 15/10

Det nye kursus er også åbent for artister, der gerne vil undervise.

Dansk Cirkus Talent åbner for det første længerevarende cirkuspædagogiske kursus med afsæt i dansk og international viden.

Cirkuspædagogisk kursus – en stærk, sund og sikker praksis #1 er titlen på det nye kursus, der kan styrke cirkusundervisere på alle erfaringsniveauer og give professionelle artister mulighed for at udvikle en pædagogisk faglighed.

For artister, trænere og undervisere
Kurset tager afsæt i deltagernes egen undervisningserfaring kombineret med praktiske opgaver og teoretiske input. Målgruppen er cirkusformidlere som f.eks. trænere, undervisere eller artister fra hele landet.

Det cirkuspædagogiske kursus er udviklet af Dansk Cirkus Talent i samarbejde med to internationale samarbejdspartnere Marjolein Wagter (NL) og Steven Desangere (B) med faglig sparring fra undervisere på AFUK Daghøjskole.

Undervisning i København og Aarhus
Kurset Cirkuspædagogisk kursus – en stærk, sund og sikker praksis #1 starter den 15/10 og forløber over 2 moduler med afslutning i maj 2022. 

Læs mere om kursusindhold, tilmelding og pris.

Er du medlem af Dansk Artist Forbund kan du  om eventuelle muligheder for at søge tilskud til deltagerprisen.

FAKTA om Dansk Cirkus Talent

- understøtter talentudviklingen af nycirkus artister i Danmark bl.a. ved at udvikle et praksisbaseret cirkuspædagogisk kursus og et nationalt fagligt netværk for alle danske cirkusformidlere (undervisere/trænere) på tværs af uddannelsesniveau og erfaring.

- tegnes af de fire partnere: AFUK Fonden, Foreningen Ørkenfortet, Cirkus Tværs og FGU Aarhus (tidligere Gøglerskolen).

- er støttet af Kulturministeriet, der i 2018 udpegede AFUK (København) og Cirkus Tværs (Aarhus) som talentmiljøer for cirkus


LÆS OGSÅ: Støtte til talentmiljøer med musik dans og cirkustalent

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS