Tilmeld dig som Spil Dansk Kunstner inden 25/6

She Trio der tidligere har optrådt i projketet ”Kvindelige Forbilleder”.

Vil du være en del af Spil Dansk Ugen i år ? Der tilmelding lige nu og frem til 25. juni.

Spil Dansk sætter igen musikken i højsædet med koncerter, workshops og events med tilmeldte danske artister og musikere. Det sker i ugen fra 1. - 7. november 2021.

16 musikprojekter at vælge i mellem
Der er 16 musikprojekter som tilbydes til interesserede kommuner, og hver kunstner kan været tilmeldt 1- 4 projekter. 
Musikprojekterne er skabt i samarbejde med forskellige musikorganisationer, og nogle projektmidler er koblet sammen med medlemskab af en forening eller organisation, men de fleste er åbne for alle Koda-medlemmer. Du finder praktisk info i Spil Dansk Kunstnerguide

DAFs projekter: musik i arbejdstøjet og kvindelige forbilleder
Dansk Artist Forbund står bag to musikprojekter 'Musik i arbejdstøjet og Kvindelige Forbilleder. Her kan du blive booket til henholdsvis en koncert på en arbejdsplads eller til en solokoncert og artist-talk, hvor der rettes spotlys på kvinder i rytmisk musik. Læs mere om de to projekter:

Musik i arbejdstøjet:

Kvindelige Forbilleder:

Sådan kommer du med
Opret en Spil Dansk kunstnerprofil og tilmeld dig 1-4 musikprojekter. Ved hvert projekt kan du læse om frister, vilkår, honorar mv.

Booking begynder i august
Til august åbner bookingen af koncerterne. Som tilmeldt Spil Dansk Kunstner modtager du kun bookingtilbud fra Spil Dansk i forbindelse med projekter, du har tilmeldt dig.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS