Underfundighed, drømme og trylleri på forårets ARTISTlounge 28/3

Vi inviterer hermed til en aften i dejligt selskab med kollegaer og samarbejdspartnere. 

Det sker på Christianshavn

TORSDAG den 28.marts kl.19 

Dørene åbner kl. 19 hvor der serveres et måltid mad og aftenens program starter kl. 19.30.

Underholdningen leveres af disse skønne artister: 


LAURA ILLEBORG
Laura Illeborg er med albummet "Det Går Tit Godt" tilbage med nye sange om eksistens, uforløsthed,
blå gajol og kærlighed. Albummet peger mod en mere afdæmpet vise- og singer/songwriterstil end tidligere og kan betegnes som enkel popmusik med underfundige tekster, hvor kærligheden til amerikanske sangskrivere, som er tydelig. Der er gået 10 år siden sidste solo-album - år hvor hun har dyrket familien, en eftermøler og sygeplejeriet. Men "pausen" er også brugt på at dyrke det musikalske samarbejde med Channe Nussbaum i duoen Illeborg & Nussbaum, der har udgivet to albums i perioden. Vi glæder os til at høre hende denne aften i samspil med hendes to faste musikere bassisten Niels Dahl (Vildnis) samt guitaristen Mikkel Grue
www.laurailleborg.dk


DAVID THOLANDER
David Tholander er tryllekunstner, skuespiller og kuriositør og specialiserer sig i ting, der synes umulige, men ikke er det. Han er en travl artist, som er engageret i mange forskellige scenekunstprojekter - hvor han på unik vis kombinerer tryl, visuel poesi og klovnens karakteristika. David Tholander tror på styrken i at række ud over trylleriets eget felt for at lege med tryllekunstens udtryk. Han er oprindeligt uddannet i fysisk teater fra l’École Internationale du Théâtre Jacques Lecoq i Paris, og er medlem af det fransk baserede teaterkompagni The Krumple. Oplev ham live her på scenegulvet denne aften. 
www.davidt.dk
 

BLACKIEBLUEBIRD
BlackieBlueBird betegner sig selv som ”a Danish duo from the windy streets of Copenhagen”. Efter en succesfuld international release af deres første album ‘Ghost River’, er de nu klar til at spille deres filmiske, trommeløse og drømmende sange live. Sangene er sunget af Heidi Lindahl og skrevet af Nils Lassen og udover de to frontfigurer består bandet af Helle Breiting Hartz på kor og klokkespil og Jens Grünberger på bas. Informations Klaus Lynggaard skriver således: "Sang for sang slås en rolig og fuldstændig ustresset tone an med en højst svalende effekt på lytteren. Det er dog ikke ensbetydende med, at sangene er blodfattige, tværtimod er her tale om store dramaer på de indre linjer."  
Besøg bandets Facebook-side
 
Dørene åbner kl. 19, hvor der serveres et måltid mad. 

Aftenens program starter kl. 19.30 og aftenen slutter kl. 22. 

Sted: Dansk Artist Forbund - Dronningensgade 68, 4 - 1420 København K

Vi glæder os til at ser jer!! 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS