Vil du arbejde strategisk med din musik ?Brug et iværksætterforløb hos Royalties til få dit musikprojekt endnu længre ud.
Her arbejder du både med musikken og forretningen bag. Medlemmer af DAF kan søge om at få forløbet gratis. Frist 26. maj.

Musik som levevej
Et godt kendskab til den branche du brænder for gør det nemmere at lykkedes med dine mål. Royalties arbejder med musik som en levevej og musikprojekter som virksomheder. Du får netværk og kontakt til branchefolk gennem workshops og mentorforløb, så du kan bringe dit musikprojekt videre. Et Royalties forløb giver redskaber til at arbejde fokuseret og strategisk med din karriere, målsætning, forretningsmodel, kontakter og økonomi. 

Royaltiesforløbet indholder

  • 9 heldags sessions med inspirerende brancheoplæg og konkret arbejde med egne udfordringer/projekter. Derudover et afsluttende fællesprojekt
  • 8 timers individuel sparring i små grupper med udvalgte mentorer fra branchen
  • Netværk med andre, der er i samme situation som dig
  • Kontakt til etablerede og succesfulde personer fra branchen


Forløbet strækker sig over 10 måneder med start i august 2017 og afslutning i maj/juni 2018, og indeholder en række brancheworkshops.
Læs mere om forløbet.

Medlemmer af DAF kan søge om gratis Royalties forløb 
Forløbet koster kr. 4.495. Som medlem af Dansk Artist Forbund har du mulighed for at opnå forløbet gratis. Forbundet er sponsor og dermed partner i forløbet og kan tilbyde gratis deltagelse for op til 5 medlemmer. Alle deltagere udvælges suverænt af Royalties.

Søg senest den 26. maj
Send din ansøgning fra royalties.dk og noter nederst i tekstfeltet at du er medlem af DAF. Royalties vurderer ansøgningen og indkalder til en samtale efter fristens udløb, hvorefter du får besked om optagelse.

Royalties er 
- et samarbejde mellem bl.a. Dansk Artist Forbund, Royal Beer og Volcano, Gramex og Phonofile.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in English
Søgemaskineoptimering og CMS