Vinterjazz – 20th edition

Niels H P (PR foto)
Kresten Osgood. (PR foto)
"..selvom det aldrig har været så lidt vinter som i år, så kompenserer festivalen ved at skrue endnu mere op for jazzen ..’ lyder det fra Cph. Jazz Festival om Vinterjazz 2020. 

Årets udgave af Vinterjazz er allerede er i fuld gang og frem til den 29. februar kan man nyde, og eller være ude at spille i de 600 koncerter i hele landet på 150 venues.

Nye konstellationer
Internationale artister, danske kendte og nyere navne og konstellationer spiller koncerter.

En af dem er Niels HP (foto) der har grebet chancen til at sætte et orgeltrio-projekt i søen: 
"Siden jeg første gang spillede med Dan Hemmer, har det ligget i baghovedet, at jeg engang skal spille med en orgeltrio, og at det skal være med Dan på Hammond. Så da Charlotte fra Bartof Station spurgte, var det oplagt at sætte et orgeltrio-projekt i søen!"

Jazz for børn, soundtracks og tysk krautrock
Der er også dukket nye temaerne op i programmet. ’Mesterlige Soundtracks’-koncerter hylder kombinationen jazz og film og et andet særligt projekt skabt specielt til denne Vinterjazz festival er 'Kraut Remixed', der i anledning af det kulturelle venskabsår mellem Tyskland og Danmark, giver et unikt indblik i krautrockens grundstof. Og så er der selvfølgelig fokus på børn og jazz – ’Jazz for Kids’, der i år varetages af bl.a. Kresten Osgood.

Der er masser af genremæssig mangfoldighed og crossover at opleve de kommende par uger – gå ombord i hele Vinterjazz- programmet  
 
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS