Performex har udbetalt til 1140 artister og musikere

Performex har netop udbetalt penge til i alt 1140 rettighedshavere på musikkens område. De individuelle udbetalinger udgør samlet 6.4 millioner kroner.
Pengene er betaling  for tv-distributørernes brug af tv-programmer og er fordelt i forhold til de medvirkendes tv-honorarer. Pengene er opkrævet af Copydan Verdens TV og udbetalt af foreningen Performex til kunstnere der har medvirket på tv i 2016.

Tidligere udbetaling 
Performex-udbetalingen sker tidligere end sidste år. Det skyldes en ny tidsplan, der er fastlagt i forbindelse med den nye rettighedslovning. 

Indsend tv-kontrakter for 2017 nu
Betaling for dette års medvirker falder om et år, og 2017-kontrakter kan indsendes løbende. Artister og musikere, der har medvirket i et tv-program som solist, musiker eller sanger kan indsende tv-kontrakter til brug for dokumentation. Deadline for 2017-kontrakter er 1. februar 2018.
Send kontrakter løbende til

Om Performex 
Performex er stiftet af Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund, Solistforeningen af 1921, Dansk Solist-Forbund, Dansk Organist og Kantor Samfund, Dansk Kapelmesterforening og Dansk Korforbund. 
Læs mere på perforrmex.dk 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS