Gruppelivsforsikring

Gruppelivsforsikringen giver et kontant beløb til de pårørende, hvis et medlem af forbundet falder bort inden det 65. år.
Forsikringen udbetaler kr. 60.000 til de efterladte.

Forsikringen dækker aktive medlemmer af Dansk Artist Forbund i alderen mellem 8 og 65 år. 

Dine nærmeste pårørende får forsikringssummen udbetalt

1. Ægtefælle
2. Samlever, hvis I bor sammen og har/har haft barn sammen eller venter barn eller I har boet sammen i ægteskabslignende forhold de sidste 2 år før dødsfaldet. 
3. Livsarvinger, dvs. dine børn, børnebørn osv. i den rækkefølge, dog ikke stedbørn
4. Arvinger efter testamente
5. Arvinger efter arveloven
Hvis du er kommet med i forbundets forsikring før 1. januar 2008 er din samlever ikke "nærmeste pårørende". Du kan ændre på dette, ved at udfylde og indsende en begunstigelseserklæring. 

Skal du bruge forsikringen

Hvis du skal gøre brug af Gruppelivsforsikringen og anmelde et dødsfald, skal du benytte anmeldelsen herunder og sende den til Dansk Artist Forbund sammen med en dødsattest.

En begunstigelseserklæring afgør hvem der modtager forsikringssummen

I en begunstigelseserklæring angiver du hvem du ønsker der skal modtage forsikringsbeløbet i tilfælde af død. Det er muligt at ændre på den eller de begunstigede senere hvis familieforhold eller andre forhold forandrer sig. Begunstigelseserklæringen skal udfyldes og indsendes til Dansk Artist Forbund.

Kontakt forbundet med forsikringsspørgsmål

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte forbundets forsikringskoordinator Dorthe Vincentzen - tlf. 33 32 66 77 eller

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS