Krop og velvære

At være udøvende artist, hvad enten det er som fysisk artist, sanger, instrumentalist eller tryller, kræver det en god fysik, balance og masser af energi. Derfor har vi gode rabatter <
på træning og individuel coaching af forskellig art.

 

Mentaltræning og coaching hos Gitte Karvonen

Oplever du kreativ tomhed, sceneskræk, eller er det svært at finde dit kreative udtryk og potentiale?
Har du dårlig trivsel, eller angst  - måske i samarbejdet i feks bands og ensembler?

Gitte Karvonen har opbygget en grundig, kompetent viden om livet og udfordringerne for kreative mennesker gennem mere end 20 år.

Undersøgelser viser, at musikere har tre gange så stor risiko for angst og depression som andre brancher. Det vilkår blev min motivation for at arbejde som mentaltræner og coach som selvstændig. Jeg arbejder konkret, nærværende og uden berørings-angst. Nogle gange er et råd det bedste der kan ske, andre gange er processen med selv at finde frem til svaret den altafgørende brik til at løse puslespillet. Derfor bruger jeg både metaltræning og coaching.

Mentaltræningens kerne er at træne og forberede hjernen på udfordringer der venter, så du trives bedst muligt og præsterer bedst muligt. Jeg deler af min viden og kommer med forslag og ideer til løsninger på det du står i. Når jeg coacher er spørgsmålene klassisk åbne, og leder frem til at du selv finder løsningerne. Begge dele er givtigt, effektivt og gavnligt. 

En session på 60 minutter koster kr. 650 + moms for medelemmer af DAF
Prisen er kr. 800 + moms for ikke medlemmer. Sessions kan være fradragsberettigede.

Gitte Karvonen har base i Århus men arbejder i hele landet - sessions kan foregå hos Gitte, hos dig eller via Skype.

Kontakt og mere info på www.gittekarvonen.dk,


 

Terapi og coaching ved Monique Spartalis

Er der drømme, du har givet op på? 
Er der steder i dit liv, hvor du synes, du er gået i stå og ikke ved hvad du skal, vil eller har lyst til? 
Føler du dig udfordret eller vil du bare gerne have det bedre med dig selv? 

Når vi har ondt i sjælen, er der ofte ikke rigtig nogen vi kan dele vore inderste tanker med. Vi vil ikke være til besvær, eller belemre andre, specielt ikke vore nærmeste.
Hvem kan jeg lette mit hjerte og sige tingene højt overfor, uden at føle jeg bliver dømt, for det jeg siger og gjort forkert?

Uanset hvad der fylder i dit liv, så kan jeg støtte dig og hjælpe dig videre.

Har du har lyst til at mærke, hvilken forskel det gør for dig at blive coachet eller få terapi? Eller vil du bare gerne høre mere? Så send mig en besked på eller ring på tlf. 20916655.

Alt hvad der bliver sagt mellem os, er fuldt fortroligt..

Pris: 1 session á 60 min. varighed koster 700,- for medlemmer af Dansk Artist Forbund. Normal pris 1200,- kr.

DAF-medlemmer får 42 % rabat på individuelle sessions.

Monique Spartalis er uddannet psykoterapeut, Life og Business coach samt Master i NLP (kognitiv psykologi). Hun er derudover sangerinde. Hun har altid interesseret sig for personlig udvikling og lederskab, og har rådgivet mennesker i over 20 år. Hun har klinik i København.

Få mere information her


 

Individuelle samtaler med Psykolog Lise Liv Skovgaard

- Få talt om og arbejdet med det som udfordrer og/eller få redskaber til  forebyggende mentaltræning

Mentaltræning og terapeutiske/aflastende/udviklende samtaler er almindeligt brugt indenfor mange fag, som af forskellige årsager kan forekomme belastende. For udøvende kunstnere kan det at stå på scenen, at skulle finde det næste job, at genopfinde sig selv, at passe familie og venner, at sælge sig selv, at være kreativ og alt muligt andet være forbundet med mange udfordringer. Udfordringer som kan føre til en øget mængde bekymringer og risiko for blandt andet depression, angst og misbrug.

Mentalsundhed som udgangspunkt for et sundt artist-liv
I Ownershipbalance betyder arbejdet med mentalsundhed konkrete redskaber til at arbejde med uhensigtsmæssige tankemønstre og strategier. Når vi bliver bevidste om de overgange og udfordringer, som naturligt følger med de fleste artisters liv, kan vi forebygge en del af de psykiske belastninger som den enkelte gennemlever. Særligt er det centralt at arbejde med at håndtere udfordringer uden overdreven bekymring, hvilket kan være særlig svært, når vi er hårdt pressede.

Har du brug for at tale om din situation og/eller få redskaber til at håndtere karrieremæssige udfordringer bedst muligt? Ved bare få sessions og de relevante værktøjer, kan du komme langt. 

DAF-medlemmer får 30 % rabat på individuelle samtaler og 40 % rabat ved køb af 3 - 5 sessioner.  

Kontakt for samtale og spørgsmål https://www.ownershipbalance.dk/da/ 

Lise Liv Skovgaard er psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet, vocalcoach og sangerinde. Hun har de sidste mange år arbejdet med performere, både teknisk og mentalt. Hun tilbyder udøvende kunstnere/artister og mennesker med  præstationsangst, nervøsitet og angstproblematikker konkrete teknikker og samtaler til at håndtere det til tider udfordrende liv. 


 

Gyrotonic

Gyrotonic Copenhagen

Få styrke, smidighed, bedre koordinationsevne og mere energi hos Gyrotonic Copenhagen i centrum af København. 

Træningen stammer oprindelig fra USA, og er en harmonisk blanding af yoga, gymnastik, tai chi og svømning. Systemet er anerkendt af læger, fysioterapeuter og sportsfolk for dens sammenhæng mellem muskler, centralnervesystem, led og åndedræt. Træningen former og trimmer kroppen dybt og blidt med udgangspunkt i kroppens indre linjer. 

Gyrokinesis
- er holdtræning på gulvet skiftevis siddende på en skammel, liggende på en måtte eller stående. De enkelte øvelser er kædet sammen i et glidende flow, så der opstår en cirkulær lethed uden overgang mellem de enkelte stillinger.

Gyrotonic 
- er bevægelser udført fra den specialbyggede træningsmaskine 'The Gyrotonic Tower Unit'. Træningen består af cirkulære vedvarende bevægelser via 100% justerbar grundstamme, greb, elastikker og vægte.

DAF-medlemmer får 25 % rabat på Intropakke og 20 % rabat på hold og øvrige tilbud.  

Læs mere på Gyrotonic Copenhagen

Yolates hos Miki Miki

Yolates er et træningsprogram, der giver styrke og smidighed. I træningen kombineres yoga og pilatesøvelser, som gør programmet varieret og spændende.

Medlemmer af Dansk Artist Forbund kan få 50 % rabat (dog højst 600 kr.) på forløb med yolates-undervisning hos Livingyolates  For at opnå rabatten skriv til koordinator Susanne Lyngaa på
Rabatten uddeles efter først til mølle princippet.

Læs mere om træningsformen på www.livingyolates.com

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS