Karrierecoaches

Cecilia Krill

er musiker, rådgiver og coach med speciale i kunstnerisk ledelse. Hun er en erfaren rådgiver, og ved hvad det vil sige at være en entreprenant artist og musiker, der selv skal styre karrieren og sætte gode mål for eget arbejde.


Cecilia er konservatorieuddannet sanger, diplomuddannet indenfor ledelse og Cand. Mag. i læring og forandringsprocesser. Derudover er hun selvstændig videns-iværksætter, forfatter, skrivenørd og spiludvikler.

Sessions med Cecilia kan foregå i Aarhus eller online. 

Henriette Blix

har 37 års erfaring i musikbranchen som direktør for Virgin Records 1983-2002 og er stifter af PDH management og koncertvirksomhed 1972-1986. Hun er endvidere leder af Blix Management og giver individuel branchecoaching. Hun er uddannet Master Practitioner i NLP fra Neuro Linguistic Institute i USA, (1999) og har uddannet sig på Gestaltteraputisk Institut og Københavns Gestaltterapeutiske Institut (2006-2010).

Ole Gulløv

er gestaltterapeut og filosof med 15 års erfaring i undervisning, supervision, terapi og medmenneskelige samtaler. Han er uddannet sociolog (Københavns Universitet 1990), lærer (KDAS 1998) og gestaltterapeut (KGI 2009). Fungerer som lærer, supervisor for ledere og ansatte i den private og offentlige sektor og terapeut. Er endvidere leder af Dynamisk Kommunikation og afholder kurser i personlig udvikling og kommunikation.

Susanne Danig

er scenekunstproducent og konsulent med stor erfaring i strategiudvikling og mentorships for kunstnere.
Hun har skabt festivaler og medvirket til at udvikle kunstinstitutioner og har fungeret som rådgiver for bl.a. Kulturstyrelsen. Er Cand. Mag i Litteraturvidenskab og Moderne kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse samt certificeret Passion Test Facilitator og Flow Consultant i The Wealth Dynamic systemet.

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS