Fundraising

Få feedback på din ansøgning

Du får inputs og gode råd til, hvad du kan gøre for at optimere din ansøgning. I løbet af to møder gennemgås dit projekt sammen med en rådgiver og du får idéer til relevante fonde og puljer samt forslag til, hvordan du kan gribe ansøgningsprocessen an. 

Bemærk, at rådgiveren ikke skriver din ansøgning eller udarbejder budgetter. Rådgiveren har tavshedspligt.

Pris: 300 kr. for medlemmer - (2100 kr. for ikke-medlemmer)

Praktisk forløb

Rådgivningen består af to møder. På første møde gennemgås projektet og sammen med rådgiveren findes en strategi for fundraisingarbejdet. Du får feedback til hvordan ansøgningen evt. kan forbedres og konkrete forslag til det videre arbejde med ansøgningen.
Varighed ca. 1½ time

På det andet møde, der finder sted 2 – 3 uger efter det første møde, ser I på projektets status og på hvad, der kan optimeres i f.eks. ansøgningens sprog, budgettets udformning eller andet omkring projektet.
Varighed ca. 1 time

Rådgivningsmøderne foregår i hovedstadsområdet, og i særlige tilfælde er det muligt, at rådgivningsmødet kan foregå over telefonen.

Forudsætninger

Du har formuleret projektbeskrivelsen og et godt overblik over projektets indtægter og udgifter. Det er især større projekter, der kan opnå disse ENETIMER. Beregn 3 – 6 måneder fra du påbegynder en ansøgningsproces, til du skal igangsætte projektet. Forvent at du skal skabe tid til at arbejde mellem møderne.
 


Supporter / Kjeld Roesgaard

- har over 10 års erfaring med fundraising i kulturbranchen og et godt kendskab til kulturelle støttemuligheder. Kjeld arbejder som konsulent i forbindelse med fundraising, kommunikation og hjemmesider i eget regi.

www.kulturprojekt.dk
 


Sådan ansøger du

Send din ansøgning via formularen nedenfor. Når du har fået en bekræftelse og betalt dit deltagergebyr, vil du blive kontaktet af rådgiveren for at aftale de to møder.
 


Ansøgning om ENETIME: Fundraising

Fulde navn
 *
Mailadresse
 *
Telefonummer
Skriv et nummer, du træffes på i dagtimerne
 *
CPR-nummer
DAF-medlemmer påfører de første 6 cifre, alle andre påfører fuldt CPR-nummer
 *
Vedhæft projektbeskrivelse: fakta, motivation, formål og tidsplan
KUN Word eller PDF-filer (Maks 4 MB)
 *
Vedhæft budget med realistiske udgifter og indtægter
KUN Word, Excel eller PDF-filer (Maks 4 MB)
 *
Samtykkeerklæring
Jeg giver hermed mit samtykke til at Dansk Artist Forbund kan behandle mine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne SAMTYKKEERKLÆRING
 *
Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS