Er du aktør i branchen eller en del af et band eller forening, og vil du gerne være med til at gøre musikken endnu mere mangfoldig?
Så kan du nu deltage i en branchemåling, der sætter spot på lige adgang til musikbranchen.

Det er initiativet Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling, der gennemfører rapporteringen, hvis formål er at skabe positive forandringer i musikbranchen. Det er muligt at udfylde rapporteringen indtil den 15. marts 2024.

Alle er velkomne til at deltage

Det er vigtigt at få så mange aktører, bands og mindre produktionsgrupper til at udfylde rapporteringen. Derfor er det også muligt at svare anonymt. Det tager mellem 15 og 60 minutter at deltage.

Det er ikke afgørende om dit firma, forening eller band inkluderer to eller 22 medarbejdere eller freelancere i løbet af et år, men jo flere besvarelser, des bedre overblik over mangfoldigheden i den danske musikbranche. Alle aktører er velkomne – fra labels, kunstnere og bookingbureauer til agenter, managers og producere.


Hvordan står det til hos jer?

Rapporteringen kræver ikke, at man er tilmeldt partnerskabets kodeks for lige adgang, for at kunne deltage.

Det vigtigste er at få mere viden om udfordringer og forhindringer, hvad status er nu, samt hvor langt de forskellige aktører er kommet i diversitetsarbejdet.

Har du ikke rapporteret på mangfoldighed før, så er denne proces en god mulighed for at få et overblik over hvor du står, og hvor du kan styrke indsatsen.

Dansk Artist Forbund er aktive i Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling og har selv udfyldt denne måling. Vi er også forpligtede til partnerskabet via dets kodeks.