danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer

Psykolog, terapi og coaching

Som medlem i Dansk Artist Forbund kan du få rabat på sessioner og behandlinger, der styrker din mentale sundhed.

Kontakt de udvalgte terapeuter, coaches og psykologer direkte, og oplys navn og medlemsnummer for at opnå rabatten.

Få hjælp til at navigere i artistlivets udfordringer

I over ti år har Troels Boberg haft fokus på at hjælpe kreative professionelle, der oplever livsforandringer, stress, sorg, angst, depression, svigtende selvværd, manglende motivation og andre problemstillinger, som hæmmer livsudfoldelsen og påvirker relationer.
Med en faglig baggrund som psykolog og en bred erfaring med artister og musikere, forstår han de komplekse dynamikker, der ofte ledsager et liv i kreativitetens tjeneste.

Som medlem af Dansk Artist Forbund får du 30% i rabat pr. konsultation. Derved bliver får du fordelagtig pris på kun 840 kroner for for halvanden time.

Læs mere om Troels Boberg og book her

Mentaltræning med konkrete værktøjer

Gennem mere end 20 år har Gitte Karvonen opbygget en grundig og kompetent viden om livet og udfordringerne for kreative mennesker. I arbejdet med artister bruger hun både den konkrete og løsningsorienterede mentaltræning og den klassiske og åbne coaching.

Medlemmer af Dansk Artist Forbund får en times konsultation for kun 800 kroner + moms. Normalprisen er 975 kroner plus moms. Husk at at dine sessions kan være fradragsberettigede.

Læs mere om Gitte Karvonen og book session

Få hjælp til at forbedre dine relationer, din karriere og dit liv

Asger Johannes tilbyder samtaler og gestaltterapi, der kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om dig selv og dine omgivelser. Når du forstår, hvad  dine tanker, følelser og sansninger fortæller dig, kan du træffe mere bevidste valg.
Mange kunstnere kæmper med angst, depression, sceneskræk, stress, nervøsitet, konflikter, søvnproblemer eller misbrug. Uanset hvad du måtte slås med kan gestaltterapi være hjælpsomt.

Som medlem af Dansk Artist Forbund får du en times psykoterapeutisk konsultation for 765 kroner. Asger arbejder også på Zoom, hvis du er på tour eller er forhindret i at møde op fysisk.

Læs mere og book med teksten "DAF" nu

Lær at håndtere og forebygge karrierens udfordringer

Lise Liv Skovgaard er psykolog, cand.psych., vocalcoach og sangerinde. Hun arbejder med mentaltræning og udviklende samtaler for udøvende kunstnere. En kunstnerisk karriere er ofte forbundet med en øget mængde bekymringer og risiko for blandt andet depression, angst og misbrug.
Ved bare få sessioner hos Lise Liv kan du få relevante værktøjer, der kan gøre en forskel for din mentale sundhed.

Hos Lise Liv får du 30% i medlemsrabat på individuelle samtaler.

Hør mere om Lise Livs samtaler og book nu