danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer

Instagram-
webinar

Workshop med velafprøvede tips og redskaber

Lær hvordan du får mest ud af din Instagram på denne online workshop, der giver dig de velafprøvede tips og tricks, som er nødvendige for succes.

Du lærer at bruge algoritmerne som din medspiller, og får desuden konkrete værktøjer til at skabe øget engagement. Bliv klogere på, hvordan du fastsætter en solid og effektiv strategi ud fra de forskellige storytelling-muligheder på Instagram og lægger en plan for opslag, reels og stories.

Du lærer hvilke reels, som er effektive at dele, hvordan du finder de rette skabeloner og lyde og musik, der kan tiltrække nye følgere, samt hvordan du engagerer målgruppen og opbygger et trofast community.

Forudsætninger

Du bruger Instagram i forvejen, kan poste stories og opslag. Derudover skal du have en computer eller smartphone med Zoom installeret, for at kunne følge undervisningen online. Hovedtelefoner og hurtig internetforbindelse anbefales.

Price

Medlemsprisen er 200 kroner og prisen for ikke-medlemmer er 500 kroner.

Om underviseren

Camilla Stemann har siden 2012 opbygget sit eget brand og virksomhed gennem sociale medier – særligt Instagram. Med afsæt i en mangeårig erfaring indenfor marketing og sociale medier, ikke mindst hendes egen konto @copenhagenbyme, har hun etableret sig som selvstændig og influencer.

March
14
2024
Time15.00-18.00
Place:Online via Zoom
Online