danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer

Presse-
meddelelser

Har du et aktuelt projekt, som skal beskrives og formidles ud til medierne, kan du som medlem af Dansk Artist Forbund få professionel hjælp til at få skrevet en pressemeddelelse. Teksten kan fortælle din gode historie kort og effektivt og kan bruges til at formidle vigtig information ud om dit projekt.

På baggrund af dit aktuelle projekt, bliver du interviewet af en journalist, som derefter skriver din pressemeddelelse. Når der er givet feedback og denne er indarbejdet, får du den endelige version, som du frit kan bruge til at formidle projektet.

Praktik

På baggrund af dit aktuelle projekt bliver du matchet med en journalist. Journalisten ser og/eller lytter dit fremsendte materiale igennem og interviewer dig på den baggrund. Herefter skriver journalisten din pressemeddelelse.

Når eventuelle kommentarer er indarbejdet i teksten, modtager du den endelige pressemeddelelse, som frit kan bruges til at formidle dit projekt.

Forvent at afsætte tid til forberedelse af dit materiale og journalistens interview.

Price

Prisen for en pressemeddelelse er 950 kroner for medlemmer og 5000 kroner for ikke-medlemmer. Beløbet vil blive opkrævet, når arbejdet går i gang.

Journalisterne

De professionelle og forskellige journalister er erfarne på artistområdet og kan hjælpe dig med at lave en brugbar pressemeddelelse. Læs mere om dem herunder.

Har du nogle generelle spørgsmål på området kan du contact the union.