danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer

Presse-
rådgivning

Som medlem af Dansk Artist Forbund kan du bruge vores tilbud om professionel presserådgivning til din udgivelse, projekt, show eller turné.

I løbet af en konsultation får du et bud på projektets pressemuligheder og en vurdering af, hvordan arbejdet kan udføres. Herefter udfører du selv opgaverne eller betaler andre for at gøre det.

Ansøg i god tid

Medlemmer  kan ansøge om en pressekonsultation med en beskrivelse af projektet og ønsker til presserådgivningen. Bemærk at der i forbindelse med musikudgivelser altid skal vedhæftes to mp3-filer, der relaterer sig til udgivelsen. Alt materiale vil blive behandlet fortroligt.

Hvis det vurderes, at en konsultation kan hjælpe projektet, vil du blive koblet sammen med en relevant presserådgiver.

Det er en forudsætning, at du ansøger om presserådgivning i god og når du kender tidpunktet for, hvornår dit projekt skal offentliggøres.
Godt pressearbejde skal som udgangspunkt udføres omkring fire måneder før lancering af et projekt, da der ofte er lange deadlines i medierne.

Forvent herudover mellem tre og fire ugers behandlingstid fra Dansk Artist Forbund modtager din ansøgning.

Price

Prisen for en pressekonsultation er er 500 kroner for medlemmer og 9000 kroner for ikke-medlemmer. Beløbet vil blive opkrævet, når du er blevet bevilget en pressekonsultation og skal betales inden pressearbejdet begynder.

Rådgiverne

Vores professionelle rådgivere er erfarne på flere forskellige artistområder. Læs mere om dem herunder.

Har du nogle generelle spørgsmål til muligheden for presserådgivning kan du contact the union.