danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer
danish artist association wishes everyone a great summer

Fotografer

Som medlem af Dansk Artist Forbund kan du få medlemsrabat på originale fotos til dit PR-arbejde, sociale medier og meget andet.

Rita Blue

Fotografen Rita Blue arbejder primært med portrætter, mode og andre varierede kunstneriske projekter. Hendes stil bærer præg af stor kærlighed til mennesker, deres sårbarhed, styrke og quirkiness.

Hun har en forkærlighed for kreativt udøvende kunstnere og performere, og har arbejdet med kunstnere som Danica Curcic, Ida Cæcilie Rasmussen, Jeanett Albeck, Kira Skov, FVN, Wili Jønsson, Trentemøller, Toby Ernest, ElleElle, Loui & Sharin Foo, Mette Lindberg, Tuhaf og mange flere.

Udover at være fotograf er Rita Blue også kulturarrangør og professionel dj og er blandt andre. en del af dj-duoen Ladybox.

Få et indblik i Ritas arbejde her

For 2500 kroner får man som medlem fire færdigredigerede billeder – med mulighed for at til købe flere.

Book Rita via hendes egen hjemmeside. Rabatten opnås ved at oplyse navn og medlemsnummer.

Mads Fisker

Mads Fisker er både udøvende musiker og fotograf. Han kender betydningen godt visuelt materiale og den værdi gode billeder giver til PR, formidling af projekter og indhold til sociale medier.

Som fotograf nyder Mads at arbejde med kreative mennesker. Han har siden september 2021 hjulpet over 100 musikere og medlemmer af Autor med at opdatere deres PR-materiale med nye fotos.

Se Mads' arbejde her

For 1600 kroner får medlemmer fire færdige billeder, man kan bruge som man vil.

Du booker med rabat direkte hos Mads selv. Ved at oplyse navn og medlemsnummer indfries tilbuddet.