Gratis medlemskab til nyuddannede artister og musikere

Som nyuddannet fra et musikkonservatorie eller en SU-godkendt artistuddannelse, kan du få 3 måneders gratis medlemskab af Dansk Artist Forbund og Artisternes a-kasse.

Få support til projekter og karriere

Vi tilbyder juridisk rådgivning om kontrakter og ansættelser og du kan forsikre dine instrumenter eller få sparring og support til dine projekter.

 

Sikkerhedsnet og rådgivning om indtjening

Som nyuddannet artist eller musikskaber kan du få faglig hjælp som medlem af forbundet. I Artisternes a-kasse får du et sikkerhedsnet, så du i perioder uden arbejde kan modtage dagpenge.

Få hjælp til kontrakter, aftaler og indtægter

 

Gå ikke glip af din særlige dimittendret og meld dig ind nu

Som nyuddannet har du ret til dagpenge en måned efter du har afsluttet din uddannelse. Den ret kræver at du melder dig ind medlem af en a-kasse og at det sker senest 14 dage efter afsluttet uddannelse. Du skal skriftligt anmode a-kassen om optagelse og rettigheder som dimittend. Vi anbefaler at du gør det lige inden, eller straks efter din uddannelse slutter (sidste eksamensdag).

Læs mere om dagpenge og sikkerhed til dig som nyuddannet

 

Hvem kan blive medlem

Dansk Artist Forbund og Artisternes a-kasse optager nyuddannede fra så godt som alle anerkendte uddannelser inden for de udøvende kunstneres område, f.eks. musikkonservatorierne.