dansk artist forbund ønsker alle en god sommer
dansk artist forbund ønsker alle en god sommer
dansk artist forbund ønsker alle en god sommer

Udbetaling
af tilskud

Her kan du blive klogere på, hvordan du får udbetalt til tilskud fra Dansk Artist Forbund.

Dokumentation

Send en mail med dokumentation for udgifter og samt bankoplysninger og CPR-/SE-/CVR-nummer pr. mail til Dansk Artist Forbunds bogholder Lene Salling på ls@artisten.dk.

Den person eller organisation, der har ansøgt og modtaget tilskuddet, kan henvende sig og anmode om udbetaling af tilskud.

Nødvendig information

  • Dokumentation for udgifter forbundet med det ansøgte projekt (faktura/kvitteringer, flybillet, cd/dvd, program eller lignende)
  • Kontooplysninger – registrerings- og kontonummer
  • CPR- SE- eller CVR-nummer

Tilskuddet kan komme til udbetaling indenfor den frist, som står anført i tilsagnsmailen. Tilskud, der ikke er udbetalt, går tilbage i puljen.

Dansk Artist Forbund vil gerne krediteres i forbindelse med tilskud til projekter, hvor det er muligt. Det kan være i forbindelse med udgivelser, forestillinger, shows og film eller lignende. Download vores logo her.

Har du spørgsmål vedrørende udbetaling kontakt Dansk Artist Forbund på tlf. 3332 6677.

Skat og viderefordeling

Vi indberetter udbetalte tilskud til Skats e-indkomstregister.
Modtager du tilskud på vegne af flere personer, skal du være opmærksom på, at du som ansøger skatteoplyses på hele beløbet.
Du kan dokumentere viderefordeling af beløbet overfor a-kasse eller Skat i et splitbilag.

Tilskud og a-kasse

Er du medlem af en a-kasse, skal du være opmærksom på, at et tilskud kan have indflydelse på din dagpengeret. Kontakte din a-kasse, hvis du har spørgsmål i denne forbindelse.