A-kasse

Et medlemsskab af a-kassen sikrer dig, hvis du bliver ledig

Som medlem af en a-kasse er du berettiget til dagpenge efter gældende regler, hvis du bliver ledig. Læs mere om optagelse

Vores medlemmer er udøvende kunstnere

Artisternes a-kasse ligger på Christianshavn i Kbh. K under samme tag som Dansk Artist Forbund, selvom vi er to forskellige organisationer. Artisternes a-kasse er en afdeling af Byggefagenes Arbejdsløshedskasse (BF-A) og er en anerkendt myndighed, hvis beslutninger er underkastet løbende statslig kontrol.

Med 25 års erfaring har Artisternes a-kasse et indgående kendskab til kunstneres arbejdsforhold og den gældende lovgivning, samt de aktuelle skatteforhold og anden social sikring. Læs historien om Artisternes a-kasse.

Personlige og erfarne sagsbehandlere

De knap 700 medlemmer i a-kassen har deres personlige sagsbehandler, som varetager beregning af timer og evt. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge og efterløn, vejleder omkring barsel, arbejdsliv og rådighed. Artisternes a-kasse er kendt for et højt individuelt serviceniveau.

KONTAKT ARTISTERNES A-KASSE: Find en sagsbehandler

LIGE NU: Udbetaling af dagpenge/efterløn i maj og juni 2017

I forbindelse med vi overgår til månedsudbetaling fra juli 2017, er perioderne blevet rykket for maj og juni måned 2017. I maj vil du kunne indtaste kort fra onsdag den 24.maj 2017 kl.8.00. I juni måned vil du kunne indtaste kort fra mandag den 26. juni 2017 kl. 8.00. Pengene vil være til disposition den sidste bankdag i måneden, hvis kortet er modtaget rettidigt. Da kortet skal indsendes før måneden er slut, vil du skulle gætte på om der er indtægt de sidste dage i måneden. Har du ingen indtægt der skal skrives på og det sidenhen viser sig du alligevel fik tilbudt et job, vil dagpengene/efterlønnen blive reguleret den følgende måned.

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677       About us in EnglishCookie politik
Søgemaskineoptimering og CMS