A-kasse

Et medlemsskab af a-kassen sikrer dig, hvis du bliver ledig

Som medlem af en a-kasse er du berettiget til dagpenge efter gældende regler, hvis du bliver ledig. Læs mere om optagelse

Vores medlemmer er udøvende kunstnere

Artisternes a-kasse ligger på Christianshavn i Kbh. K under samme tag som Dansk Artist Forbund, selvom vi er to forskellige organisationer. Artisternes a-kasse er en afdeling af Byggefagenes Arbejdsløshedskasse (BF-A) og er en anerkendt myndighed, hvis beslutninger er underkastet løbende statslig kontrol.

Med 25 års erfaring har Artisternes a-kasse et indgående kendskab til kunstneres arbejdsforhold og den gældende lovgivning, samt de aktuelle skatteforhold og anden social sikring. Læs historien om Artisternes a-kasse.

Personlige og erfarne sagsbehandlere

De knap 700 medlemmer i a-kassen har deres personlige sagsbehandler, som varetager beregning af timer og evt. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge og efterløn, vejleder omkring barsel, arbejdsliv og rådighed. Artisternes a-kasse er kendt for et højt individuelt serviceniveau.

KONTAKT ARTISTERNES A-KASSE: Find en sagsbehandler

LIGE NU: Brug Joblog

Det er rigtig vigtigt, at du husker at lave Joblog hver uge. Det er en del af din rådighedsforpligtelse, altså det der gør du kan modtage dagpenge. Der skal søges varieret og bredt og gerne mindst 2-3 jobs om ugen.

Når du alligevel er inde for at tjekke dine jobforslag på jobnet.dk, så kan du med fordel skrive de søgte jobs ind i din log.

Joblog finder du på: www.Jobnet.dk under punktet "Min jobsøgning".

A-kassen tjekker løbende om du får lagt dine søgte jobs ind

 

Dansk Artist Forbund Dronningensgade 68 1420 København K tel 3332 6677
Søgemaskineoptimering og CMS