gratis sikkerhedsnet til nyuddannede
gratis sikkerhedsnet til nyuddannede
gratis sikkerhedsnet til nyuddannede

Logic
og studieopsætning

Få kompetent assistance, så du kan komme videre med din musikproduktion i Logic X med Thor Finland.

Sidder du fast i arbejdet med Logic X, og kan du ikke komme videre?

Så kan du få hjælp til at få teknikken til køre i dit hjemmestudie. Hvad enten det er mikrofonen, der driller eller du bare ikke kan få hul igennem.

Enetimene kan afholdes hos dig i dit hjemmestudie hvis du bor i eller omkring København. Hvis dit hjemmestudie ligger mindre end 50 km fra København, kan Thor Finland også komme til dig. Ellers er du velkommen i Thors studie på Frederiksberg.

Varigheden er tre timer.

Pris

Prisen for en Logic-konsultation er 500 kroner for medlemmer og 2500 kroner for ikke-medlemmer. Beløbet vil blive opkrævet, når du er blevet bevilget en konsultation.

Om Thor Finland

Thor Finland er komponist, producer, remixer, programmør og mixer – og har de sidste 15 år arbejdet for både upcoming og etablerede danske kunstnere.

Thor begyndte sin karriere som en del af hiphop-scenen i det prisvindende og anmelderroste band Pelding – med to albums udgivet på DJ Vadims tidligere label Jazz Fudge T. Finland har komponeret og lavet scors til både film, dokumentarfilm og reklamer. I dag arbejder han mest selv med den elektroniske genre og hans lyd er præget af en dyb, funky bas og brugen af ​​vintageinstrumenter.

Thor har produceret og remixet for kunstnere som Rosa Lux, Julias Moon, Bye Baret, Olga Kauklaki, Nankoo, Kaya Brüel, Dan Østerby, January Thompson, hvilket har resulteret i adskillige afspilninger i dansk national radio.